Die pet past ons allemaal…

1811160009_0242010-11-23-16-11-18_color

Nietsvermoedend stond ik mijn bus vol te tanken met dure euro’s, tot ik werd aangesproken door een politieagent. Net als ieder ander voelde ik mij gelijk schuldig, al wist ik nog niet wat ik gedaan had.

Het ging gelukkig niet om mij. In tegendeel zelfs, ze hadden mijn K9 kwaliteiten nodig! De politie had een man aangehouden op verdenking van diefstal. Hij was nog met zijn auto gevlucht, maar kon bij het benzinestation aangehouden worden. De man zelf was al afgevoerd en ook de auto zou zo weg getakeld worden, ware het niet dat er wel een erg enge hond in zat… of ik wilde kijken of de hond vriendelijk was.

In zo’n geval kan je niet anders dan je schouders achteruit trekken en die helden laten zien dat deze vrouw niet bang is voor een Stafford. Aan de andere kant toch fijn dat ze hulp durfden te vragen, er zijn genoeg schiet incidenten geweest. Het bleek een onwijs lieve hond te zijn. Al kwispelend kreeg ik haar uit de wagen en kon haar zo in mijn bus krijgen.

Terwijl zijn collega op de takelwagen kon wachten, reed ik gezellig met meneer agent en de hond naar het politiebureau toe.

Zo zien jullie maar, de Roedel staat klaar voor iedereen!

Karin

Advertentie

1 Response so far »

  1. 1

    Yvonne said,

    Kanjer!!!!


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: