De hereniging…

Een jaar geleden hebben wij er een hond bij gekregen, genaamd Booch. Booch is een Bull Mastiff Reu en ook niet de kleinste. Hij is groot, lomp, log en jeugdig druk.

Op een dag waren we op het veld en merkten dat er iemand wel heel erg stond te kijken naar onze honden. Tegelijkertijd rende Booch naar het hek. Hij begon druk te snuffelen en zijn kwispelen steeg tot een zeer hoog niveau.

Nieuwsgierig geworden, liep ik naar het hek om even een praatje te maken. Aan de andere kant van het hek kon ik nu haar hond zien, een replica van Booch. Deze mevrouw stond daar met de broer van Booch!

Het zijn dus niet alleen mensen, die zich emotioneel kunnen tonen als zij een geliefde weer zien. Robert ten Brink kon hier nog iets van leren.

Ze vroeg of ook haar hond, Gozer, met ons mee kon. Uiteraard zeggen wij daar geen nee tegen. De beide mannen gaan nu een klein jaar met ons mee en hebben de tijd van hun leven als ze in dezelfde groep zitten.

Ze zoeken elkaar altijd op en ravotten er helemaal op los. Het is voor ons ook vaak moeilijk om ze uit elkaar te houden en roepen we de verkeerde hond. Gelukkig heeft Booch altijd zijn eigen halsband om en Gozer alleen die van ons. Het is dat wij daaraan het verschil kunnen zien, maar verder… Zoek de 10 verschillen!

Booch en Gozer weer samen. Ongelooflijk, maar waar. De kerels zijn er maar wat blij mee!

Eef

DSC_1795 DSC_1816

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: