Wij zijn er klaar voor!

Zoals trouwe blog lezers inmiddels weten, hebben wij sinds vorig jaar juli een werkelijk prachtig uitlaatveld. Het veld had zes jaar braak gelegen en was totaal niet bijgehouden. Het onkruid, de brandnetels en nog andere fraaie wonderen van de natuur stonden werkelijk menshoog! Na veel maaien en onkruid wieden, hebben wij het gebruiksklaar kunnen maken. Op wat kleine klussen na, konden wij en de honden echt gaan genieten.

Herfst en winter volgden de zomer op en het grote voordeel daarvan was dat de begroeiing laag bleef. Het zal echter niemand ontgaan zijn, dat het de afgelopen weken een zeer groeizame periode was. Wij zijn dan ook weer druk in de weer geweest om alle brandnetels en ander ongewenst groen de kop in te drukken. Mede door de aanschaf van een heuse bosmaaier, zijn wij inmiddels professionele onkruidbestrijders geworden.

Komende zondag kunt u onze noeste arbeid zelf aanschouwen en hoeft u het niet van horen zeggen te hebben van uw hondjes. U bent meer dan welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

U komt toch ook?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: