Afscheid…

aa

a

Tijdens de kerstvakantie hebben wij helaas afscheid moeten nemen van twee geweldige kanjers.

Tommy, de poedel, had al langere tijd last van ouderdom kwaaltjes, waaronder suikerziekte. Onze TomTom’s favoriete bezigheid was zo stinkend mogelijk thuis komen. Ganzenpoep, eendenpoep, het maakte hem niet uit zolang het maar goed stonk. Ondanks zijn grootte (kleine slag poedel) stond hij zijn mannetje en wist hij zelfs de grootste honden onder de duim te houden. Hij had nog steeds zijn speelbuien en koos daar vaak zijn speelkameraadjes Joey en Spikke voor uit. Naar ons was hij erg aanhankelijk en was altijd wel dichtbij te vinden.

Smokey, aka de Smoker, heeft op zijn oude dag nog lekker kunnen genieten van alle wandelingen. Hij was nagenoeg doof en had staar, maar dat hield hem niet tegen. Vaak stonden wij verbaasd, dat hij zo mooi op zijn luciferpootjes bleef staan. Je zou toch denken dat hij met het eerste zuchtje wind zou omvallen. Smokey komt uit de opvang en was agressief tegen alles en iedereen. Zijn baasje heeft er veel energie en tijd in gestoken. Het resultaat was dan ook verbluffend. Het was een schat van een hond, een echte knuffelbeer. Nooit hebben wij hem lelijk zien doen. Hij was altijd blij om ons te zien. Het baasje heeft nog een hond Kelly en die doet het goed onder de omstandigheden. Zij begint er aan te wennen dat Smokey er niet meer is.

Tommy en Smokey, twee bijzondere hondjes zijn niet meer. Wij wensen de baasjes heel veel sterkte. Ook wij zullen ze nooit vergeten…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: