Voor onze mede viervoeters…

Nou daar staan ze dan, maar wel zonder mij! Blijkbaar moeten wij ons ook voorstellen. Ik ruik liever dan ik schrijf. Je weet zo gelijk wat voor vlees je in de pan treft. Maar goed, daar gaan we dan…

Ik ben Noah. Ik ben hartstikke lief, maar ook stront eigenwijs. Ik ben een Beagle en ik ben daar trots op! Ik weet ook nog niet hoe ik over alles denk. Ik moet de aandacht van mijn baasje Karin opeens delen met anderen. Ik ben al bewijs aan het verzamelen, dat haar koppie soms niet helemaal bij mij is. Ik weiger dan ook om voor die bus te gaan staan. Hallo mens, ik wil dat snoepje nu!

Ik ben Rakker en iedereen hoort mij al te kennen. Ik ben een Parson, ik ben 14 jaar jong en helaas niet meer zo snel als Noa. Mij hebben ze gewoon in de kladden gepakt voor de foto’s. Vluchten kon ik niet meer en laat ik eerlijk zijn, ik ben alle drukte inmiddels wel gewend. Afijn, ik word dus gedeeld tussen Eef en pappa Hans. Stiekem vind ik het wel fijn om ze altijd in mijn buurt te hebben, maar vertel dat vooral niet aan hun!

Als laatste ben ik blijkbaar aan de beurt. Ik ben Sam en ik ben de liefste Border Collie van de wereld. Ik ben 12 jaar oud en ik ben de grootste van ons drieen. Ik hoor bij Katja en laat niemand tussen ons komen. Ik vind het prachtig als ik met haar mee mag naar werk. Ik ben een echte knuffelkont en het liefst zou ik altijd in haar armen willen liggen. Op het ogenblik gaat dat een beetje moeilijk en heeft Hans haar taak overgenomen. Uhh, Hans… je laat mij toch niet vallen???

Nou allemaal, jullie weten nu wie jullie komen ophalen in de aankomende tijd. Het mens doet misschien bij jullie thuis de riem om, maar wij zitten klaar in de bus om jullie echt welkom te heten. Rakker zal ons hoeden, Sam zal jullie bij elkaar houden en Noa zorgt voor de lol. Wij gaan er iets mooi van maken.

Samen met jullie zijn wij De RoedeL en laat die mensen maar de illusie hebben, dat zij het zijn. We are The Pack!

Tot volgende week…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: