Wisseling van de wacht…

Inmiddels hebt u allemaal onze nieuwsbrief ontvangen en hopelijk ook gelezen. Na node afscheid te hebben genomen van twee zeer gewaardeerde collega’s, verwelkomen wij heel enthousiast onze twee nieuwe kanjers. Wij zijn echt blij met de komst van Hans en Karin, die beiden mogelijk nog gekker zijn dan wij.

Deze week hebben wij een officiële fotosessie gehouden om de site weer helemaal up te date te kunnen maken. Het werd een uurtje lachen en gek doen. De hond van Karin weigerde dan ook om met dit ongeregelde zooitje op de foto te gaan staan. Gezien deze foto, zou je toch denken dat het beestje al heel wat gewend moet zijn. Blijkbaar liep het nu de spuigaten uit…

In ieder geval hebben wij er allemaal enorm veel zin in. Katja wilde bijna haar zwangerschapsverlof afzeggen, omdat ze alle lol niet wilde missen. Sorry Katja, maar er is maar één kinderke geboren in het stro. Het zou wel een heel apart verhaal voor het Blog opleveren, maar dat willen wij haar familie niet aandoen.

Wij hebben het enorm getroffen, dat wij twee van zulke dierenvrienden hebben gevonden. Hans en Karin hebben al de nodige ervaring met honden en nu ook met ons.

Wij hebben een uniek veld. Wij hebben ook nog eens een uniek team. Er rest nog maar één vraag, wie laat wie nu uit…

Advertentie

1 Response so far »

  1. 1

    Toop's baasje said,

    Ziet er goed uit! Ik zou bijna jaloers worden op de Toop. Zij mag wel iedere dag met jullie mee… Heel veel succes met deze geweldige groep!


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: