wisselhond

Zo dan eindelijk een eerste berichtje op het blog! Vlak voor de kerst ff een grappig verhaal om iedereen in een goeie stemming te krijgen!

Fouten maken is menselijk en ik ben een mens dus ik maak ook wel eens een fout. Deze fout was gelukkig onschuldig en heel erg grappig (ik ga dit ook nog lang te horen krijgen!).

Gister laatste dagje werken voor de kerstvakantie. Een drukke dag met drie rondes. Tot overmaat van ramp was er een ongeluk gebeurd op de Kruithuisweg waardoor ik niet op de uitlaatplek kon komen. Het zat dus een beetje tegen. Ik na de 2e ronde zsm alle honden terug brengen en me haasten voor de 3e ronde. En nu komt het:

Heb ik twee bruine labradors (aka labs)  bij me en breng de 1e lab (Ben) naar huis. Er is iemand thuis en ik zet de hond binnen en maak nog ff een kort praatje. Daarna ga ik weer snel door om de rest weg te brengen/op te halen. Kom ik een half uur later bij het adres van de 2e lab (Jelle)…doe ik de schuifdeur open zie ik dat niet Jelle in de bus zit maar Ben! Ik heb de verkeerde hond thuis gebracht bij het 1e adres!

Ik had niks door omdat Jelle zich helemaal normaal gedroeg. Hij deed net alsof hij inderdaad thuis was! Ik dus gelijk weer terug naar het 1e adres om de honden te wisselen. Kom ik daar aan en breng Ben (de goeie hond) thuis, staat de eigenaar helemaal verbaasd te kijken wat ik kom doen…die had dus ook helemaal niet door dat er een vreemde hond in huis was! Ze zei dat ze het wel een beetje vreemd vond dat de hond een beetje zat te piepen maar schonk er verder geen aandacht aan.

Dit verhaal kon ik niet voor me houden en heb gelijk Jolanda gebeld en we hebben helemaal in een deuk gelegen van het lachen! Gelukkig de eigenaar van Ben ook!

Lekker laatste dagje werken zo voor de vakantie…zat met mijn gedachten al bij het kerstdiner!

Fijne dagen en een goed 2011!

Eveline

Advertentie

5 Reacties so far »

 1. 1

  Karin Verhaar said,

  Hoi Eveline, wat een leuk idee deze blog. Ben ik ff blij dat Flodder geen bruine labrador is… Ahum, zie verder haar foto op jullie site voor de kleur die ze soms wel heeft haha!
  Groeten en veel plezier volgende week, Karin

  • 2

   Hoi Karin!

   Je had toch stom staan kijken als Jolanda ineens met een bruine lab bij je voor de deur stond ipv Floddertje!
   Nog heel erg bedankt voor het kerstpakket….alles is al op 😉 en de filmbon gaat snel gebruikt worden.
   Jullie ook nog fijne dagen!

   groetjes
   eef

 2. 3

  Yvonne van der Giessen said,

  Hoi Evelien, Jolanda en Katja,

  het lijkt me helemaal leuk om mee te kunnen lezen met jullie. Ik ben benieuwd naar nog meer verhalen! Veel succes en werkplezier het komende jaar!
  groeten, Yvonne

 3. 4

  Miranda Dijkshoorn said,

  Hoi allemaal,

  Onze Ben was inderdaad even bij Jelle thuis. Ik hoop dat hij geen schade heeft aangericht.. : ) Mijn moeder was bij ons thuis en vond wel dat “Ben” wat lichter van kleur werd. Maar ach, dat zou kunnen toch? En als ze naar de keuken liep, liep hij lief achter haar aan en wachtte op zijn koekje. Net als Ben. Ik heb al tegen haar gezegd, dat ze op zijn rechteroor moet letten. Daar zit namelijk een grijs plukje aan. Zo kan ze hem herkennen. Wij herkennen onze Ben gelukkig wel gelijk. Er is namelijk maar 1 dol dwaze hond Ben genaamd, die zo sullig uit z’n ogen kijkt. Ach, hij past zo goed bij ons.

 4. 5

  Yvonne Brokling said,

  Wat leuk een blog! Ben benieuwd wat er nog gaat volgen volgens mij maken jullie zat mee om een dierenboekenweekgeschenk te schrijven. Maar ja…. waar haal je dat 25ste uur van de dag nou vandaag 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: